Składniki:
bakłażan | 1 szt |
cukinia | 1/2 szt |
patison | 1/2 szt |
kiełbasa wiejska | 15 dag |
mix sałat | 1 opakowanie |
ocet balsamiczny | |
olej rzepakowy | |
pestki dyni | 4 łyżki |
tofu | 1/3 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
bakłażan | 1 szt |
cukinia | 1/2 szt |
patison | 1/2 szt |
kiełbasa wiejska | 15 dag |
mix sałat | 1 opakowanie |
ocet balsamiczny | |
olej rzepakowy | |
pestki dyni | 4 łyżki |
tofu | 1/3 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: