Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Jesienna jajecznica

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula
1/2 szt
papryka czerwona
1/2 szt
czosnek
1 ząbek
Pieprz biały mielony Prymat
pomidor
1/2 szt
masło
1 łyżeczka
jajko
2 szt
cukinia
1/2 szt
polędwica
5 wędzona
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jesienna jajecznica

Cukinie młodą dobrze myjemy i nie obieramy .Kroimy w paseczki . Paprykę czerwoną myjemy i kroimy w paseczki . Cebule kroimy w piórka . Czosnek siekamy. Polędwiczkę wędzoną kroimy w paseczki . Na maśle podsmażamy cebule z posiekanym czosnkiem .Dodajemy pokrojoną cukinie ,paprykę i pomidora pokrojonego w ćwiartki .Podsmażamy . Na koniec dodajemy pokrojoną polędwiczkę .Mieszamy . zalewamy jajkami doprawionymi sola i pieprzem . Mieszamy aż jajko się zetnie .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 08.10.2012 18:39
takiej jesczze nie jadłam
agaK. 08.10.2012 18:23
uwielbiam jajecznicę:)
monisia8585 08.10.2012 13:21
oj pycha noo :)
bietka 08.10.2012 12:18
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak