Jedzenie I

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    500 gram
  • pieczarki

    30 dag
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • papryka

    1/3 (chili średnia)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mielone podduszamy na tłuszczu wraz z pokrojoną w maluteńką kosteczkę chilli , po około 7 minutach ( widac p ostanie miesa powinno byc juz prawie gotowe do spożycia) dodajemy pieczarki, ktore sa obrane i pokrojone w plasterki. Dodajemy sól i pieprz, polecam do frytek:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mic 13.08.2013 17:42
dziekuję :) :) ;)
fotoviderek 12.08.2013 07:27
Fajne danie :)
MagdaXXX 15.05.2013 22:09
a co to za nazwa?
TEtalicha 08.04.2013 21:47
cos na ostro
Wacław 25.12.2011 11:52
pycha !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat