Jarzynowe rissotto

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    1 szklanka
  • marchew

    2 sztuki
  • kalarepa

    1 sztuka
  • brokuł

    1/2 sztuka
  • olej

    2 łyżki
  • bulion warzywny

    2 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa oczyszczamy, kroimy w kostkę/rozdrabniamy i dusimy na oleju. Dolewamy do nich bulion i dodajemy ryż. Całość dusimy pod przykryciem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat