Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynowe flaczki
Kroki postępowania
Gdy warzywa będą miękkie doprawić zupę do smaku solą, pieprzem, dodać imbir i gałkę muszkatołową.
marchewka | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 0,5 małej sztuki |
por | biały kawałek |
cebula | 1 sztuka |
długi makaron | 200 g |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżeczka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
imbir | 0,5 łyżeczki |
gałka muszkatołowa | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: