Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z pastą twarogową z koperkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
twaróg 60 g
jogurt naturalny 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z pastą twarogową z koperkiem

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy z łupki, przekrajmy na pół. Twaróg rozgniatamy przy pomocy widelca, koperek siekamy i dodajemy do twarogu (zostawiamy troszkę do dekoracji), doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy jogurt i pastę mieszamy. Na jajko nakładamy pastę serową, oprószamy koperkiem i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 02.10.2014 12:17
bardzo dobre
gibli 25.09.2014 16:50
smaczne jajeczka)
Kejti 18.09.2014 21:04
Chętnie spróbuję :-)
Futka 16.09.2014 22:43
Jajka pychoty :D
Magula 14.09.2014 12:29
Smakowałyby mi tak podane jajka
Sroczka 14.09.2014 10:28
Zjadłabym takie jajeczka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak