Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka z farszem pieczarkowym

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6
pieczarki 250 g
cebula
majonez
sól
pieprz
masło

Przepis i sposób przygotowania na: jajka z farszem pieczarkowym

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupek i przekrawamy na pół. Wyjmujemy żółtka i rozgniatamy widelcem. Cebulkę obieramy kroimy w drobną kostkę i szklimy na maśle. Pieczarki kroimy w drobną kostkę i przesmażamy razem z cebulą. Łączymy razem z żółtkami dodajemy łyżkę majonezu i doprawiamy solą i pieprzem. Nakładamy do białek w miejsce żółtka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pierniczkowo 10.03.2014 10:41
lubię takie :)
Megg 10.03.2014 02:10
bardzo lubię takie faszerowane jajka, pycha
gosia561 10.03.2014 00:07
dobre na Wielkanoc
Milka100 09.03.2014 22:06
pyszne te faszerowane jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak