Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w sosie majonezowo-ketchupowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
majonez 200 ml
ketchup pikantny 3 czubate łyżki
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w sosie majonezowo-ketchupowym

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół, ułożyć na półmisku. Majonez starannie wymieszać z ketchupem i musztardą. Sos doprawić do smaku solą i pierzem. Sosem polać jajka i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak