Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka nadziewane

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 6 szt
majonez tradycyjny 1 łyżka
sól
ketchup 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: jajka nadziewane

Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Obieramy ze skorupek i kroimy na pół. Z każdej połówki wyjmujemy żółtko. Żółtka rozcieramy z majonezem i ketchupem. Masą napełniamy połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 18.02.2014 23:26
ja też przepadam za jajkami nadziewanymi:-)
IlonaAlbertos 15.01.2014 19:35
Faszerowane uwielbiam.
Seba 22.11.2013 08:34
lubię takie jajka
Rybciia 23.09.2013 10:53
bardzo lubię :-)
JOANNA16 01.09.2013 09:31
lubię takie jajeczka
hahanka 03.05.2013 11:41
smakowicie wyglądają
cooleczka 18.04.2013 12:35
brzmi ciekawie
Zdzisław 12.04.2013 00:19
dla mnie dobre w smaku
Olga_SK 11.04.2013 20:38
jajka zawsze dobre :)
Megg 11.04.2013 20:06
lubię takie jajeczka pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak