jajka na zielono:)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzeżucha

    1 łyżka
  • koperek

    1 łyżka
  • szczypiorek

    1 łyżka
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • majonez

    1 słoik
  • sól

  • pieprz

  • bazylia

  • jajka

    4 mollet
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wymieszać majonez z zieleniną doprawić.ugotowane jaja mollet wyciągnąć łyżką cedzakową ułożyć na półmisku gdy wystygną zalać sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina38 18.08.2012 22:07
podoba mi się ten pomysł, dużo witamin :)
Ania67 03.07.2011 16:28
świetne
Grazyna0211 26.06.2011 12:39
fajne!
justyna54 17.05.2011 21:22
zielonych jajek jeszcze nie jadłam:)
rosik93 10.04.2011 23:06
mniam
eewelina 07.04.2011 00:01
No, ciekawe...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat