Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka mocno czosnkowe Elfi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4
majonez 4 łyżki
czosnek 2 ząbki
suszony szczypiorek
suszone pomidory

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka mocno czosnkowe Elfi

Jajka gotuję na twardo i lekko studzę. Majonez wkładam do miski. Czosnek obieram i wyciskam do majonezu - mieszam. Lekko wystudzone jajka obieram i delikatnie przekrajam na pół. Na każde jajko ostrożnie nakładam około 1 łyżeczkę majonezu z czosnkiem - dość czubato. Na sam wierzch posypuję jajko mieszanką szczypiorku z suszonymi pomidorami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilovebake 25.10.2012 09:08
mniam
Ola1984 25.10.2012 07:17
lubię takie smaki :)
ziutula
ziutula 25.10.2012 00:36
coś dla mnie...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak