Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z kiełkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 szt
kiełki brokuła 2-3 łyżki
majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z kiełkami

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek. Jajka przekroić na pół i usunąć żółtka. Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać posiekane kiełki oraz majonez i musztardę, wymieszać. Farsz nakładać na połówki jajek. Całość posypać kiełkami oraz oprószyć solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 16.02.2014 08:09
super wyglądają
fotoviderek 01.02.2014 10:43
Bardzo apetyczne jajeczka :)
Mniam 01.02.2014 00:41
Ostatnio się rozsmakowałam w kiełkach. Takie jajeczka muszą być pyszne!
halina17 31.01.2014 23:39
Dobre jajka.
alaaa 31.01.2014 22:04
fajne takie wiosenne
gosia561 31.01.2014 17:31
idealne na Wielkanoc
Smaczna_B 31.01.2014 17:29
kiełki to mój ulubiony dodatek do potraw , jajka fajnie wyglądają
Agata3 31.01.2014 16:57
genialny pomysł:)
iwi 31.01.2014 16:32
Super przekąska
Romanowka 31.01.2014 16:28
super jajeczka, samo zdrowie!
Magda24 31.01.2014 15:55
smaczne, lubię kiełki
marta1221 31.01.2014 15:48
bardzo apetyczne jajeczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak