Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
sól
olej do smażenia
posiekany szczypiorek
majonez tradycyjny
pieczarki 6-7 szt
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Cebulę obrać i posiekać w piórka, pieczarki pokroić w drobną kostkę. Razem podsmażyć na oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Jajka przekroić na pół, wyciągnąć żółtka. W miejsce żółtek nakładać podsmażone pieczarki z cebulą. Na wierzch nałożyć majonez i posypać posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 11.02.2013 09:16
Uwielbiam faszerowane jajka, pycha
alaaa 07.01.2013 21:58
jajka lubię z wszystkimi farszami,pycha
olkaaa 04.01.2013 07:42
uwielbiam jajka faszerowane
smakoszek 12.12.2012 21:53
pysznie wyglądają
barbara11561 04.12.2012 01:12
pysznie wyglądają
MAR3STA 03.12.2012 18:35
pyszna kolacja
kkiccia 02.12.2012 11:59
ślicznie wyglądają, ja robię troszkę inaczej, ale muszę wypróbować ten przepis
miroslawa 02.12.2012 05:41
super, pyszne
Iwka 01.12.2012 22:43
pycha
Dorota59 01.12.2012 22:19
pyszne-polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak