Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 sztuk
sos chrzanowy 2-3 łyżeczki
koperek do smaku
pieczarki 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane II

Pieczarki kroimy drobno ( obrane), podsmażamy na patelni z tłusczem. Doprawiamy. Ugotowane jajka, obieramy , przekrajamy na pół, oddzielamy zółka od białek. Do żółtek dodajemy lekko podduszone , drobn pokrojone pieczark i posiekany koper. Dodajemy sos chrzanowy i mieszamy. Wykładamy farsz do jajek. Na wierzch wykładamy troszkę majonezu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 13.10.2012 21:07
rewelacja,jajka zawsze są oki
treonina 12.10.2012 20:29
bardzo lubię takie jajka :-) a z chrzanem to już w ogóle!
Aleksandraa 12.10.2012 19:52
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak