Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
cebula 1
majonez 2 łyżki
sól
pieprz
olej do smażenia
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Kroki postępowania

1
Jajka obrać, przekroić na pół i wyjąć żółtka.
Krok 1 - Jajka faszerowane foto
2
Cebulę obrać, zeszklić na oleju, dodać pokrojone w drobna kostkę pieczarki i usmażyć.Ostudzić. Żółtka wymieszać z pieczarkami, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 2 - Jajka faszerowane foto
3
Przygotowanym farszem napełnić połówki jaj i ułożyć na talerzu.
Krok 3 - Jajka faszerowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 14.02.2014 08:37
bardzo smaczne
m1monika 22.11.2013 12:45
bardzo lubię :-)
Rybciia 29.07.2013 13:12
lubimy lubimy takie jajeczka :-)
ankaryba 28.06.2013 08:09
uwielbiam :-)
Beata23 25.03.2013 09:49
muszą być pyszne
Ewelina38 03.02.2013 21:50
na takie jajeczka zawsze jestem chętna
cooleczka 15.01.2013 15:35
brzmi smacznie
smakoszek 17.11.2012 22:13
przydałyby się na śniadanko
Dorian 07.11.2012 09:11
super
Dorota59 28.10.2012 19:45
lubimy
berys18 22.10.2012 18:36
bardzo lubie
Ada-Gaba 20.10.2012 07:31
świetne
eliza135 15.10.2012 11:46
dobre
Andysz 10.10.2012 08:17
bardzo lubię jajka faszerowane;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak