Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
pieczrki 20 dag
majonez 1 łyżka
sól
pieprz
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka ugotować na twardo.obrać i przekroić na połówki.Wyjąć żółtka.Pieczarki pokroić i sparzyć.Następnie przesmarzyć na patelni z pokrojoną cebulką .Wystudzić.Przestudzone pieczarki zmielić w maszynce razem z żółtkami.Dodać łyżkę majonezu i doprawić solą i pieprzem.Wymieszać.zgotowy farsz wyciskać szprycą na jajka w miejscach po żółtku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 18.04.2014 07:04
z pieczarkami to ulubione mojego męża
Klausia 08.12.2013 12:20
super sposób na jajka, na pewno wykorzystam :)
ppaulina 29.10.2013 12:23
są pyszne)))
erym 21.09.2013 17:25
pieknie to wyglada.
Katarzyna59 02.06.2013 08:50
świetny przepis
JOANNA16 24.05.2013 21:49
mniam mniam, pycha
wiola333 07.04.2013 09:38
bardzo smaczny przepis
matesko 24.01.2013 14:02
pięknie zrobione
Kasnaj 06.01.2013 10:39
cieknie ślinka i ciekawie podane :)
Emiliozo 26.10.2012 07:59
pięknie podane
Jodaj 02.10.2012 19:25
pyszniutkie :)
pycia9 02.10.2012 13:49
pycha
jozefinach 27.09.2012 08:33
Pychota.
pestka 17.09.2012 20:29
smacznie i kolorowo
kriko 13.09.2012 08:49
ładnie podane
eli82 11.09.2012 18:51
ładnie wygląda
Betka 09.09.2012 20:47
rewelacja;)
Monika111 09.09.2012 20:26
ale fajne :)
Wiesława1 09.09.2012 20:17
apetycznie wyglądają
Luki 09.09.2012 20:09
cudne i napewno smaczne
Henryka2 09.09.2012 19:50
Ładnie wyglądają.
ewka1978 09.09.2012 19:44
jakie ładne
SYLKA 09.09.2012 19:37
super jaja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak