Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica ze szpinakiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
cebula 0,5 sztuki
czosnek 2 ząbki
szpinak świeży 1 opakowanie
masło 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica ze szpinakiem

Na maśle na dużej patelni podsmażyć przez około 2 min, cebulę i czosnek drobno posiekane, następnie dodać dobrze umyte i wysuszone liście szpinaku, posolić. Jak szpinak zmniejszy swoją objętość to wbić do niego jaja i dobrze wymieszać dosolić i popieprzyć do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 16.11.2013 17:03
Ale nabrałaś chęci na jajecznicę;):)
owca441 07.01.2013 19:26
świetny pomysł
mufinka79 07.01.2013 18:43
moje smaki :)
Konczi 07.01.2013 18:12
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak