Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z serem camembert i kiełkami rzodkiewki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt.
boczek wędzony 1 plaster
ser camembert 3 plastry
kiełki rzodkiewki 2 łyżki
Pieprz czarny Prymat w młynku do smaku
płatki suszonej papryki do smaku
masło 1 łyzeczka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z serem camembert i kiełkami rzodkiewki

Boczek pokrój w paseczki i usmaż. Do zrumienionego boczku wbij jajka, smaż aż się zetną. Dodaj pokrojony camembert i kiełki, przypraw solą i pieprzem. Podawaj od razu udekorowaną kawałkami camemberta, kiełkami i posyp płatkami papryki. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 30.09.2013 18:06
pyszna :))
JOANNA16 22.05.2013 09:07
musi być pyszna
wojtek5 17.10.2012 23:03
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak