jajecznica z salami i szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2-3 sztuki
  • szczypiorek

    wedle uznania
  • sól i pieprz

    wedle uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

salami kroimy w kostkę i podsmażamy, jajka roztrzepujemy w szklance, dodajemy przyprawy, siekamy szczypiorem i dodajemy oba składniki do smażącej się salami, chwilkę mieszamy i nowa odsłona jajecznicy gotowa :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rosik93 09.04.2012 23:28
ciekawe
iwona332 06.01.2011 00:37
super
Patrycja40 27.06.2010 12:00
na śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat