jajecznica z salami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    8 sztuk
  • salami

    50 g
  • mleko

    150 ml
  • masło

    1 łyżka
  • sól

  • szczypior

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka roztrzepać w misce, dodać mleko. Posolić. Salami pokroić w kostkę. Masę jajeczną smażymy na masełku. Gdy zacznie się ścinać dorzucami salami. Na koniec posypujemy szczypiorem.
Smaczności

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jola1508 02.02.2012 10:53
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat