Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pomidorem i bazylią

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
pomidor 1 szt
masło 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
bazylia 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pomidorem i bazylią

Jajka wbić na miseczkę, roztrzepać widelcem. Dodać do nich posiekaną bazylię. Na patelni rozpuścić masło, wrzucić pokrojonego w kostkę pomidora i podsmażyć przez kilka minut. Wlać jajka, usmażyć jajecznicę wedle upodobań.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Paolcia 09.10.2013 18:22
super przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak