Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z podgrzybkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
grzyby leśne 4 łyżki
cebula 1 szt
masło 50 g
olej do smażenia
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z podgrzybkami

Cebulę zeszklić na rozgrzanym oleju. Dodać odgotowane grzyby, podsmażyć 1-2 minuty, dodać masło, smażyć około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem. Wbić jajka i mieszać do uzyskania pożądanej konsystencji. Przed podaniem posypać szczypiorkiem. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 22.03.2015 22:41
robiłam z pieczarkami
as28 22.03.2015 20:50
lubię taką jajecznicę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak