Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 3 sztuki
sól 3 szczypty
olej 1 łyżka
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 1 szczypta
cebula 1/2 sztuki
jajko 4 małe

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami

Jajka umyć i rozbić do szklanki. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Cebulę umyć i pokroić w kostkę. Na rozgrzanej patelni z olejem smażyć cebulę, aż zmięknie. Następnie dodać pieczarki, smażyć kiedy pieczarki zmiękną dodać jajka. Jajecznicę doprawić do smaku solą, pieprzem i smażyć, mieszając, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 18.06.2013 17:22
tak uwielbiam zaczynac dzien! jajecznica bomba z pieczarkami!
magduś83 24.12.2012 18:21
dobra :)
pacpaw 26.08.2012 21:18
jestem wielkim fanem wszelkich jajecznic
adelajda 31.07.2012 18:59
bardzo dobra jajecznica
caralajna 31.07.2012 07:57
ja bym na śniadanko zjadła
Rafał10 29.07.2012 09:01
świetna przekąska :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak