Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z kiełbaską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
kiełbasa 1 laska
cebula 1 sztuka
sól 1/2 łyżeczki
pieprz 1/2 łyżeczki
zioła 1/2 łyżeczki
oliwa 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z kiełbaską

Kiełbaskę i cebulkę pokroić w małe kawałki. Pokrojone składniki przysmażyć na tłuszczu. Jajka wymieszać z przyprawami- solą, pieprzem, ziołami. Wlać na przysmażoną cebulkę z kiełbasą. Smażyć ok 5 min, do momentu ścięcia się jajek lub do uzyskania pożądanej konsystencji jajecznicy. Podawać ze świeżym pieczywem. .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 06.01.2015 20:20
ojj zjadłabym :)
Megg 06.01.2015 19:51
pożywne śniadańko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak