Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z fasolką szparagową

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
fasolka szparagowa gotowana 1|3 szklanki
papryka czerwona 1|4 sztuki
masło 2 łyżki
sól do smaku
natka pietruszki 1 łyżka
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z fasolką szparagową

Fasolkę szparagową gotowaną pokroić na małe kawałki. Paprykę pokroić w kostkę. Masło rozgrzać na patelni. Włożyć paprykę, fasolkę szparagową. Smażyć 5 minut. Jajka wbić do miseczki, roztrzepać widelcem. Następnie wlać na patelnię, smażymy mieszając. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Dodać natkę pietruszki. Smaczna jajecznica na letnie śniadanie .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 13.05.2013 18:12
Smaczna jajecznica.
Mysiunia 14.12.2012 18:47
bardzo mi się podoba:) nietypowy przepis na jajecznice :)
Mysiunia 14.12.2012 18:46
bardzo mi się podoba:) nietypowy przepis na jajecznice :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak