Jajecznica z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3 szt
  • cebula

    1 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • masło do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na rozgrzanym maśle smażymy pokrojoną w półplasterki cebulę.Doprawiamy ją do smaku solą i pieprzem.Gdy cebula będzie podsmażona wbijamy dwa jajka i wszystko dokładnie mieszamy.Do jajecznicy można dodać pomidora lub pieczarki.Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kuchareczekjeden 01.04.2012 09:36
uwielbiam
PaniMISIOWA 17.01.2012 17:09
dla mnie też musi być zawsze cebulka
mic 16.01.2012 12:25
z cebulka jest swietna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat