Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z botwinką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 2
botwinka 3 łodyżki
sól
pieprz
masło 1 łyżka

Porada

Lepiej wybrać cieńsze łodyżki botwinki.

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z botwinką

Botwinkę myjemy i drobno kroimy. Masło rozpuszczamy na patelni, wrzucamy botwinkę i na małym ogniu smażymy mieszając. Po ok 5 minutach wbijamy jajka, dodajemy przyprawy i mieszając smażymy jajecznicę.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mniam 11.06.2014 11:33
Ciekawy pomysł na jajecznicę.
Magula 10.06.2014 09:12
Ciekawe połaczenie
Renata9 10.06.2014 07:45
pomysłowa ta jajecznica, nigdy takiej nie jadłam
gosia561 09.06.2014 22:47
wiosenne śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak