Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z boczkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczek 100-200 g
jajko 4-6 szt
masło do smażenia
mleko 3-4 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z boczkiem

Boczek pokroić na małe kawałki i usmażyć na maśle. Jajka wymieszać z mlekiem i solą. Dodać do boczku. Usmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula99926 28.11.2012 23:40
moje ulubione niedzielne śniadanko
Rafał10 02.08.2012 13:28
pyszne śniadanko :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak