EWI

jajecznica "romantika"

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    3
  • kiełbasa zwyczajna

    10 dkg
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy. Na patelnie dodajemy pozostałe składniki i smażymy aż jaja się zetną. Smażyć wg uznania (ja lubię mocno przypieczone).
Jajecznicę udekorować.
Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 17.09.2012 08:10
super
Jodaj 20.08.2012 10:00
pyszna :)
Andysz 20.08.2012 09:48
mmm pycha!
andżelika1 31.07.2012 19:44
pięknie się prezentuje i smakuje bosko, super przepis Ewi !
Amellia 21.07.2012 19:44
mniam
Adamorek 25.06.2012 20:55
smaczna
olkaaa 29.05.2012 07:53
ładnie wygląda
Monika78 25.04.2012 14:08
fajna koncepcja..
Wacław 19.04.2012 11:55
pyszne sniadanie !
Betka 19.04.2012 00:12
świeitne wygląda!;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat