Jajecznica puszysta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3-4 sztuki
  • śmietana

    2-3 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • tłuszcz do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przed rozbiciem umyć pod bieżącą wodą. Rozbić do miski, dodać śmietanę, roztrzepać widelcemm, doprawić do smaku. Smażyć na średnim ogniu, mieszając aby nie zrobił się placek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
luki1984 15.03.2012 20:23
mniam mniam :)
luki1984 15.03.2012 20:23
mniam mniam :)
luki1984 15.03.2012 20:23
mniam mniam :)
luki1984 15.03.2012 20:23
mniam mniam :)
Hanna11 25.02.2012 12:45
smaczne danie na śniadanko:)
Izabela/bella81 23.02.2012 10:19
Ze śmietaną? - ciekawe :) Wygląda apetycznie :)
dianix 16.01.2012 17:26
jajeczniczka na śniadanko;]

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat