Jajecznica puszysta

Jajecznica puszysta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3-4 sztuki
  • śmietana

    2-3 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • tłuszcz do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przed rozbiciem umyć pod bieżącą wodą. Rozbić do miski, dodać śmietanę, roztrzepać widelcemm, doprawić do smaku. Smażyć na średnim ogniu, mieszając aby nie zrobił się placek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

luki1984

15.03.2012 20:23
mniam mniam :)

luki1984

15.03.2012 20:23
mniam mniam :)

luki1984

15.03.2012 20:23
mniam mniam :)

luki1984

15.03.2012 20:23
mniam mniam :)

Hanna11

25.02.2012 12:45
smaczne danie na śniadanko:)

Izabela/bella81

23.02.2012 10:19
Ze śmietaną? - ciekawe :) Wygląda apetycznie :)

dianix

16.01.2012 17:26
jajeczniczka na śniadanko;]

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat