Jajecznica na serku wiejskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3
  • serek wiejski

    1/4 szklanki
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki (oprócz tłuszczu) umieść w misce i zbelnduj.
Jajka smaż na dobrze rozgrzanej patelni z odrobiną masła. Na koniec posyp świeżo startym pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
w mojej kuchni 15.09.2016 15:27
Warto zrobić na śniadane
aniagdz 30.07.2015 08:44
oooo takiej to jeszcze nie jadłam:)
Czarnula666 28.07.2015 20:09
Ciekawy pomysł ;) Muszę spróbować!
Mniam 28.07.2015 19:58
Muszę spróbować, bo nie jadłam jeszcze z serkiem wiejskim.
Aleksandra/Olcia 28.07.2015 14:34
robię podobnie ale nie blenduję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat