jajecznica na boczku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kawałek boczku

  • jajka

    3-4
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę następnie wrzucić go na patelnię jeśli jest bardzo chudy dodać odrobinę oleju. chwilkę go podsmażyć następnie wbić jajka i dokładnie wymieszać. Całość smażyć do całkowitego się ścięcia białek. Na końcu doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IZABELA29 15.02.2014 10:30
mój syn taka lubi
ben-ka 15.02.2014 08:36
Lubię takie śniadanka.....
Baska Kaska 06.03.2011 08:19
ulubiona mojego męża
Katarzyna/kate1980 15.11.2010 13:06
bo to ze swojskich jajeczek
magdalena97 15.11.2010 07:10
prawie same zoltka mniam
aginaa 10.09.2010 13:15
mniam:)
Margo1 09.09.2010 16:22
Jaka żółciutka, pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat