Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica koperkowo-szczypiorkowa na mięsku...

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łopatka bez kości 10 dag
masło klarowane 1 łyżeczka
koperek 2 łyżki
szczypiorek siekany 2 łyżki
jajko 2 sztuki
sól - do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica koperkowo-szczypiorkowa na mięsku...

łopatkę pokroić w kostkę drobną

na maśle usmażyć na rumiano

wsypać koperek ze szczypiorkiem i z 1 minute podsmażać

wbić jajka, dodać pieprz i sól

usmażyć jajecznicę do chleba na śniadanie......SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 24.06.2013 18:21
tak jeszcze nie robiłam
Marta1986 22.06.2013 15:33
pyszne mniam
artur7 22.06.2013 14:46
bardzo pysza jajeczniczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak