Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczna pasta

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
rzodkiewka 4 sztuki
cebula 1 sztuka mała
sól do smaku
pieprz
majonez 2 łyżki
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczna pasta

Jajka ugotować na twardo i pokroić w małą kosteczkę. Rzodkiewkę i cebulę również pokroić w małą kosteczkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać. Smarować chleb i śniadanie gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 26.09.2014 19:26
super pasta na kanapki, uwielbiam takie i polecam.
Kejti 29.08.2014 22:28
Bardzo lubię pastę jajeczną :-)
Pani Domu 28.08.2014 17:54
smaczna pasta
Ola1young 28.08.2014 17:01
pyszna tez na kolacje ;)
Konczi 28.08.2014 16:26
lubię takie pasty
wedith1 28.08.2014 15:42
Uwielbiam takie pasty na śniadanie! Twoja wygląda pysznie!
Agnieszka-87-25 28.08.2014 15:14
wygląda apetycznie
asiczekz 28.08.2014 14:14
z rzodkiewką nie robiłam jeszcze
Kuchenka 28.08.2014 14:08
super apetyczne danie
gosia56 28.08.2014 13:54
prosta i szybka pasta;)
marcia7 28.08.2014 12:01
na śniadanko do bułeczki pycha
Joannasz3190 28.08.2014 11:53
Pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak