Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczka z zielonym farszem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
jogurt naturalny 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
koperek 1 łyżka
szczypiorek posiekany 1 łyżka
rzeżucha
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczka z zielonym farszem

Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek i przekroić na pół. Żółtka przełożyć do miseczki, dodać szczypiorek, koperek, jogurt i musztardę, doprawić i dokładnie wymieszać. Jajka posmarować z zewnątrz jogurtem i obtoczyć w rzeżusze. Do środka nałożyć farsz. Posypać świeżo zmielonym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 07.09.2015 22:43
smaczne i ładne
wwwiolka 07.09.2015 08:51
Bardzo fajne danie.
monika141 07.09.2015 08:03
smaczna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak