Jajeczka w majonezowej kołderce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    5 sztuk
  • majonez tradycyjny

    5 łyżek
  • Musztarda francuska Prymat

    5 łyżeczek
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy a twardo. Po ugotowaniu kroimy je na pół i smarujemy odrobiną musztardy zmieszanej z ketchupem. następnie posmarowane jajka przykrywamy majonezem, a ten popsujemy posiekanym szczypiorkiem i doprawiamy kolorowym pieprzem i solą ziołowa Prymat.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Róża1 26.08.2013 22:34
proste a smaczne:-)
Margo1 26.12.2012 11:15
uwielbiam takie
Margo1 26.12.2012 11:15
uwielbiam takie
Magdalena1110 18.07.2012 19:54
pycha
Rafał10 09.07.2012 10:41
idealne na przyjęcia od wieku wieków :)
smakowita 20.06.2012 21:55
smaczne !
Emiliozo 19.06.2012 22:35
jem takie często
Jodaj 18.06.2012 08:55
mniam :)
Andysz 15.06.2012 00:27
super są;)
Kuchareczka2 08.06.2012 08:08
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat