Jajak nadziewane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • natka pietruszki

  • kiełbasa chuda

    30 dag
  • majonez

    4 łyżki
  • śmietana 18 proc

    2 łyżki
  • jaja na twardo

    10 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja gotujemy ,obieramy i przekrajamy na pół .Wyciągamy żółtka .Do żółtek dodajemy majonez pociętą natkę pietruszki ,pokrojoną kiełbasę ,śmietanę i doprawiamy do smaku .Mieszamy widelcem na jednolitą masę .Masą tą wypełniamy połówki jaja.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kate.500 09.11.2013 14:26
pyszne jajeczka
caralajna 31.03.2013 17:27
pyszne jajka
edyta44 20.11.2012 17:18
pycha
leonkot 27.08.2012 20:18
z kieleckim... tak jak lubię :)
Juleczka20 06.05.2012 20:38
super
Juleczka20 06.05.2012 20:38
super
zdzislawa2 13.04.2012 13:36
super
tomosatomos 08.04.2012 14:20
extra
sara1 08.03.2012 10:02
atrakcyjne danie
manaika 03.03.2012 20:26
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat