Jaja z farszem rybnym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

    3 łyżki
  • majonez

    1 łyżka
  • jogurt naturalny

    1 łyżka
  • rozmaryn

    1 gałązka
  • ugotowane żółko

    1 szt
  • sól

    1 szczypta
  • Pieprz kolorowy- MŁYNEK

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotuj cztery jajka na twardo (10 minut od chwili zagotowania). Makrelę oczyść z ości, dodaj majonez, jogurt, listki rozmarynu i jedno ugotowane żółtko. Dobrze wymieszaj i dopraw do smaku solą/pieprzem.

Ugotowane jajka przekrawaj na pół i uzupełniaj smaczną pastą.

Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat