JAJA PO SERBSKU

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    4 szt
  • papryka

    1 szt.
  • wędzony boczek

    10 dag
  • ser wędzony

    5 dag
  • sól, pieprz

  • ketchup

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wykonanie:
Paprykę oczyścić, opłukać i pokroić w drobną kostkę razem z boczkiem. Składniki włożyć na patelnię, chwilę poddusić i doprawić. Jaja ugotować, przekroić na pół, obłożyć boczkiem z papryką, posypać startym serem i polać ketchupem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
joanna__s 30.09.2013 21:47
Bardzo smaczny pomysł. Muszę kiedyś zrobić.
Pomocnik 30.09.2013 20:56
Ciekawy przepis
rafał5 30.09.2013 20:44
fajnie i smacznie...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat