Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane z papryka i czosnkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 7 szt
papryki konserwowej 2 kawałki
Czosnek suszony Prymat pół łyzeczki
majonezu 1 łyżka
musztardy 1 łyżeczka
natka piertuszki posiekana
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane z papryka i czosnkiem

Jaja obieramy ze skorupek,przecinamy na pól i wyjmujemy żółtka.Do żółtek dodajemy przyprawy,majonez,musztardę i paprykę pokrojoną w drobną kosteczkę-dokładnie mieszamy .Gotowym farszem nadziewamy polówki białek ,układamy na talerzu i obsypujemy świeżo zmielonym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 22.04.2014 15:07
ładnie wyglądają
Jagódka77 13.04.2014 19:38
proste i smaczne takie dania lubię najbardziej
Renataj 28.01.2014 16:26
Pyszny pomysł.
Agata3 28.01.2014 14:57
super te jajka:) bardzo lubię:)
Kuchenka 28.01.2014 13:10
smaczne to!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak