Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
pieczarki 5 szt
majonez 2łyżeczki
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane pieczarkami

Jajka ugotować na twardo, obrać i podzielić na połówki. Wydrążyć żółtka. Pieczarki zetrzeć na tarce do jarzyn i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Kiedy jajka i pieczarki wystygną wymieszać je ze sobą, dodając nieco majonezu i doprawić wedle uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak