Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jagnięcina po góralsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 2 łyżki
cebula biała 2 szt.
czosnek 2 ząbki
pietruszka 1 pęczek
rozmaryn 1 gałązka
olej 5 łyżek
sól
kuskus
żeberka

Przepis i sposób przygotowania na: jagnięcina po góralsku

Kuskus zalej dwoma szklankami lekko osolonej, wrzącej wody, pozostaw na 7 min. i odcedź. Zioła, pietruszkę, cebulę, czosnek posiekaj i podsmaż na maśle. Wymieszaj z kuskusem. Żeberka polej oliwą i upiecz. Obsmażone mięso ułóż w żaroodpornym naczyniu na kuskusie i podduś.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak