Przepis i sposób przygotowania na: Jacuś placuś
Kroki postępowania
Do masy czekoladowej dorzucamy żółtka i mieszamy.
GOtujemy budyń. w jednej szklance mieszamy budynie. dwie szklanki zagotowujemy i dodajemy rozmieszany budyń.
margaryna | 25 dag |
mleko | 2 łyżki |
kakao | 3 łyżki |
cukier | 1 łyżka |
mąka | 1i1/2 szkl |
jaja | 4 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
białko | 4 szt |
cukier puder | 15 dag |
wiórki kokosowe | 15 dag |
mąka | 1/2 szkl |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
jaja | 3 szt |
mąka | 1/2 szkl |
cukier puder | 1/2 szkl |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
mleko | 3 szkl |
cukier | 3 łyżki |
budyń śmietankowy | 2 szt |
kakao | 4 łyżki |
margaryna | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: