Jabłko zapiekane z bakaliami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brązowy cukier

  • cynamon

  • bakalie

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłko umyć, nie obierać, od góry wydrążyć pestki, do środka wsypać bakalie wymieszane z cukrem i cynamonem. Jabłko zapiekać około 35 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 170 st.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
krokodyl 29.04.2012 11:21
extra
Grażyna13 09.09.2011 19:49
Pycha !
Smakosz6 02.02.2011 12:04
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat