Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka z galaretką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 80 dkg
galaretka cytrynowa 1 szt
masło 1 łyżeczka
cukier waniliowy 1 opakowanie
bita śmietana 1 opakowane

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka z galaretką

Obrane jabłka ścieramy na tarce. Przesmażamy na maśle. Pod koniec wsypujemy galaretkę. Bitą śmietanę robimy w/g przepisu z dodatkiem cukru waniliowego. Zimne jabłka rozdzielamy do pucharków i dekorujemy bitą śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak