Przepis i sposób przygotowania na: jabłecznik na zimno
Kroki postępowania
zelatyne rozpuscić 3 łyżkach wody ,pozostawic do ostygniencia
kremówke ubić na sztywno pod koniec dodać cukier i ostygnientą zelatyne
smacznego
jajko | 2 SZT |
mąka | 4 łyżki |
mąka ziemniaczana | 4 łyzki |
cukier | 5 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mus jabłkowy | 1 kg |
śmietana kremówka | 1 szklanka |
cukier | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyzeczki |
galaretka pomarańczowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: