Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk w kapuście.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól
indyk 1-2 szt.
kapusta kiszona 30-50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk w kapuście.

Mięso na noc nasolić. Następnego dnia włożyć do garnka razem z kapustą kiszoną. Zalać wodą i gotować do miękkości. Podawać z ziemniakami lub kapustą, smarując mięso musztardą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 23.03.2013 20:55
bardzo fajny przepis
Mirka-Ludomila 20.03.2013 09:24
smaczne mięso
pacpaw 19.03.2013 21:02
fajne połączenie smaków
Monika58 18.03.2013 17:30
super danie
Magda24 18.03.2013 17:23
smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak