Homar po hiszpańsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • homar

    1 puszka
  • majonez

    150 g
  • koperek

    posiekany
  • papryka konserwowa

    2 strągi
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • jajko ugotowane na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę wraz z jajkiem zemleć i wymieszać razem z majonezem , koperkiem i doprawić do smaku,homara ułożyć w salaterce,polać sosem i udekorować,według własnych upodobań do sosu można dodać utarty czosnek.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat