Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut z pieca

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

halibut 4 sztuki
sól i pieprz 1 łyżeczka
cytryna 1 sztuka
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut z pieca

Halibuta umyć, natrzeć solą i pieprzem. W formie do zapiekania rozprowadzić oliwę z oliwek, ułożyć rybę, położyć plastry z cytryny. Piec w 190 stopniach ok 30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bożena Matuszczyk 11.03.2017 22:27
Smaczna i kusząca rybka;)
Ada-Gaba 04.03.2017 21:26
smaki mojego męża
Bożena Matuszczyk 04.03.2017 20:40
Pyszna kusząca rybka;)
Mysiunia 02.03.2017 14:00
halibut to jedna z ulubionych ryb :) zazwyczaj robię na parze
Mniam 02.03.2017 10:38
Bardzo smaczna rybka :)
Ola1984 02.03.2017 09:15
Pyszny halibut w najpyszniejszym wydaniu :) Taką rybkę lubię.
jagoda5913 02.03.2017 00:17
dobra rybka
Janina 01.03.2017 21:07
Smaczna rybka;))
SzczyptaChili 01.03.2017 19:52
Uwielbiam halibuta , nawet solo tylko lekko doprawiony jest pyszny :)
wyattearp 01.03.2017 19:16
Smacznie wygląda
Wafelek2601 01.03.2017 19:05
Świetna ryba
Aleksandra/Olcia 01.03.2017 18:57
zdrowo i smacznie
adelajda 01.03.2017 18:26
lubię halibuta
Konczi 01.03.2017 18:25
pysznie wygląda
benka 01.03.2017 18:20
Smaczna rybka.
cukiereczek 01.03.2017 17:25
szybko,prosto,smacznie
Edith85 01.03.2017 15:22
Chętnie bym taką zjadła :-)
KORAL 01.03.2017 15:17
smaczna rybka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak