Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut z estragonem i marchewką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Pyszny halibut z marchewkami oraz ryżem. Estragon podkręci smak dania, spróbujcie.

Składniki:

halibut 4 szt
estragon 1/2 łyżeczki
marchewki 6 sztuk
sól i pieprz 1 szczypta
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut z estragonem i marchewką

Halibuta oprósz solą i pieprzem. Usmaż na oliwie. Marchewki obierz i zostaw w całości lub pokrój w talarki. Rozgrzej łyżkę oliwy i szybko usmaż marchewki na koniec dodaj estragon. Podawaj z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anka1988 07.10.2016 16:45
ahh jak ja je lubię
Justi2401 07.10.2016 14:36
Siła tkwi w prostocie :) Pysznie przygotowana rybka.
KORAL 07.10.2016 14:12
Bardzo smaczny obiad, u mnie dzisiaj też halibut tylko wędzony :) Pozdrawiam :)
magdow 07.10.2016 13:53
mniam, mniam ;]
Bernadeta1 07.10.2016 13:46
smaczna rybka
AZgotuj 07.10.2016 13:19
Poprawione ;)
Renata9 07.10.2016 13:09
Smaczne jedzonko, ale chyba w tytule wkradła się literówka.
Beatris 07.10.2016 12:57
Smaczna rybka przygotowana w bardzo apetyczny sposób, mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak